Delen
Dit recept delen

Broodje iglo Fish Sticks - Tartaarsaus en dille

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
1
Moeilijkheidsgraad
Overheerlijk broodje iglo Fish Sticks met tartaarsaus en dille. Ontzettend makkelijk en snel te bereiden en ideaal voor grote groepen. Smakelijk eten!
'
Bereidingstijd
'
Kooktijd
1
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

  • 4 stuks Fish Sticks 15 stukken
  • 1 takje verse dille
  • 1 tl tartaarsaus
  • 1 limoen
  • 10 g komkommer
  • 10 g tomaten
  • 15 g blaadjes sla
  • 2 sneetjes volkoren brood
  • 8 g bosui

Bereiding

  1. Bereidt de iglo Fish Sticks volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Snijdt de komkommer, tomaat en bosui in kleine blokjes en meng deze met de sla. Knijp hier eventueel een beetje citroen in uit.
  3. Beleg het brood met tartaarsaus, de salade, iglo Fish Sticks en dille. Smakelijk eten!
Delen
Dit recept delen