Broodje iglo Fish Sticks - Tartaarsaus en dille

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
1
Moeilijkheidsgraad
Broodje iglo Fish Sticks - Tartaarsaus en dille

Overheerlijk broodje iglo Fish Sticks met tartaarsaus en dille. Ontzettend makkelijk en snel te bereiden en ideaal voor grote groepen. Smakelijk eten!
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
1
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 
takje 
verse dille
1 
tl 
tartaarsaus
1 
limoen
10 
g 
komkommer
10 
g 
tomaat
15 
g 
blaadjes sla
2  
sneetjes 
volkoren brood
8 
g 
bosui

Bereiding

  1. Bereidt de iglo Fish Sticks volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Snijdt de komkommer, tomaat en bosui in kleine blokjes en meng deze met de sla. Knijp hier eventueel een beetje citroen in uit.
  3. Beleg het brood met tartaarsaus, de salade, iglo Fish Sticks en dille. Smakelijk eten!