Unlock the Freshness

Ontdek meer over de versheid en voordelen van onze diepvriesspinazie.

Onze spinazie, vers diepgevroren in minder dan 3 uur tijd

Bij iglo België streven we ernaar de beste kwaliteit van diepvriesspinazie aan te bieden. Wanneer de spinazie rijp is wordt deze geoogst en binnen de 3u diepgevroren,  hierdoor blijven de versheid, smaak en voedingsstoffen bewaard.

Dankzij de nabijheid van de velden tot onze fabriek kunnen wij onze spinazie snel oogsten en verwerken, en versheid & optimale kwaliteit garanderen.
Verser en lekkerder kan niet !

Bij verse spinazie duurt het even voor het zijn weg vindt van het veld tot naar de supermarkt. Van de oogst tot de verpakking en het transport, elke stap kost tijd.

Daarom houden wij de tijd tussen oogst en diepvriezen zo kort mogelijk, en is diepvriesspinazie dus vaak verser dan vers !


wereld

Dankzij het vriesproces blijven vitaminen optimaal bewaard

Spinazie is een ongelooflijke bron van voedingsstoffen, rijk aan vitamine A en K en mineralen zoals ijzer. Om hun voedingseigenschappen te behouden, is het belangrijk ze snel na de oogst te bewaren, anders verdwijnen de voedingsvoordelen geleidelijk. Hoe sneller de groenten worden ingevroren, hoe meer vitaminen ze bevatten.

Daarom vriezen we bij Iglo België onze spinazie snel in. Zo vangen we alle natuurlijke voedingsstoffen en smaken op. Door de spinazie binnen de drie uur na de oogst in te vriezen, hebben de voedingsstoffen die van nature in de spinazie aanwezig zijn geen tijd om afgebroken te worden. Zo bent u er zeker van dat u op elk moment van het jaar kunt genieten van optimale voeding.


29 maart is Nationale iglo Diepvries Spinazie Dag !

Vandaag 29 maart staat helemaal in het teken van een speciale groente.   

Ja je hoort het goed, iglo roept 29 maart uit tot de Nationale Spinaziedag! 
De ideale gelegenheid om onze iglo spinazie & al zijn voordelen in de kijker te zetten! 
  
Diepvriesspinazie is een uitstekende bron van vitaminen, mineralen en antioxidanten, en dus ideaal voor een gezonde & voedzame maaltijd.  Daarnaast is het ook super handig want het is portioneerbaar & reeds gewassen, perfect voor een snelle en heerlijke maaltijd. 
  
Eer & vier samen met ons vandaag deze heerlijke groente & laat je inspireren door één van onze heerlijke, gemakkelijke & betaalbare spinazie recepten!