Ga voor iglo

kant-en-klaar maaltijden!

Laat je overtuigen...

Een diepvriesmaaltijd is altijd handig! En als het een iglo® maaltijd is, zal het zeker ook lekker zijn. 

De iglo® maaltijden worden bereid met vers diepgevroren ingrediënten*, vol van smaak! Heerlijke maaltijden koken was nog nooit zo gemakkelijk met Iglo® kant-en-klaar maaltijden! 

Al onze kant-en-klaar maaltijden hebben een Nutri-score A of B. 

Wat is een Nutri-score ? Het is een systeem voor voedingswaarde-etikettering dat de consument in staat stelt in één oogopslag het voedingsprofiel van een product te begrijpen. De Nutri-Score maakt het voor de consument gemakkelijker om te begrijpen wat hij koopt. 
Bij Iglo® verbeteren we onze producten zodat deze lekkerder en gezondere zijn. Wij willen dat je geïnformeerde keuzes kan maken over je evenwichtige voeding

Een veel voorkomende misvatting is dat "snelle en makkelijke maaltijden" het tegenovergestelde zijn van een evenwichtige voeding. Iglo® waakt er echter over producten aan te bieden die gemakkelijk te bereiden zijn, maar ook van hoge kwaliteit zijn en zo goed mogelijk aan je voedingsbehoeften voldoen. Ontdek het assortiment kant-en-klaarmaaltijden en de vele snelle en makkelijke maaltijd ideeën.

Ze bevatten geen kunstmatige smaakstoffen.

Onze kant-en-klaarmaaltijden bevatten geen kunstmatige aroma's. Ze worden gemaakt met verse diepgevroren ingrediënten* boordevol smaak. Op die manier behouden we de smaak en de voedingsstoffen van deze ingrediënten. 

Een gezonde, evenwichtige voeding moet voldoende eiwitten, koolhydraten en vetten bevatten. Dat vind je allemaal in de iglo® kant-en-klaar maaltijden! Wij streven smakelijke en snelle ernaar oplossingen te bieden voor een evenwichtige voeding. 
Onze gerechten zijn gemakkelijk in de diepvriezer te bewaren en in enkele minuten op te warmen in de oven of de magnetron.

 

Geen kunstmatige kleurstoffen.

Onze recepten zijn ontwikkeld door chef-koks en wij gebruiken ingrediënten die u ook in uw keuken kunt vinden. Wij voegen geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen toe.

En dankzij het invriezen behouden we de smaak en de voedingsstoffen van deze ingrediënten. Dankzij een snel en efficiënt diepvriesproces blijven de vitamines van de groenten in het gerecht op een natuurlijke manier bewaard! 
Je kan meer ontdekken over de voordelen van invriezen.

En ze zijn bereid zonder toegevoegde conserveermiddelen!

Wij hechten zeer veel belang aan de selectie en de bereiding van ingrediënten om u de beste kwaliteit bereide maaltijden te kunnen bieden.

Al onze producten worden zorgvuldig bereid door de chefs en bevatten alleen de beste, zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zonder toevoeging van conserveringsmiddelen meer. 


Nog niet overtuigd? 
Hier is Alain… Hij zal jou overtuigen!

Verwacht je aan een heerlijk gerecht en ... bespaar tijd, want met deze kant-en-klaar maaltijden moet je geen uren in de keuken staan voor te bereiden snelle en makkelijke maaltijd ideeën.

 
  


 

Iglo® heeft aan je gedacht met ons assortiment kant-en-klaar maaltijden ! Je zult zien, er is voor elk wat wils!

Waarom zou je niet eens een heerlijk recept uit ons assortiment diepvriespasta proberen? Of Heerlijke Paella Valencia met kipfilets & garnalen voor een reis rond de wereld. Zin in een meer lokaal menu? Ontdek onze verschillende kant-en-klaar maaltijden traditioneel of op z’n Belgisch zoals Aardappelgratin met gehakt en spinazie, Vol-au-vent of Ossetong Madeirasaus.

 
*niet alle ingrediƫnten zijn bereid met verse diepvriesingrediƫnten.