Caesar salade met Fish Sticks

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Caesar salade met Fish Sticks

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 
krop Romeinse sla
2 
sneetjes 
brood
100 
ml 
yoghurt
50 
ml 
mayonaise
1 
el 
mosterd
30 
g 
parmezaanse kaas, geraspt
1 
citroen
2 
ansjovisfilets
1 
teentje 
knoflook
olijfolie
zout en peper

Bereiding

  1. Snijd de knoflook fijn. Snijd daarna het brood in stukjes en bak samen met de fijngesneden knoflook en een scheutje olijfolie bruin in een steelpan. Leg de stukjes geroosterd brood op een keukenpapiertje en laat even uitlekken. 

  2. Bereid de Fish Sticks zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Was de sla en snijd in kleine stukken.

  4. Snijd de ansjovis heel fijn. Maak daarna de dressing. Roer de yoghurt, mayonaise, mosterd, 2 eetlepels olijfolie, 5 eetlepels water, de fijngesneden ansjovis en de parmazaanse kaas tot een gladde dressing. Voeg naar smaak citroensap, zout en peper toe.

  5. Maak 4 borden op met de salade. Leg daar bovenop de Fish Sticks en werk af met de dressing en geroosterde stukjes brood. Eet smakelijk!