Bereiding
- Fruit de knoflook licht aan in een hete pan.
- Voeg de spinazie toe en laat (af en toe roeren) langzaam ontdooien op een laag vuur.
- Maak intussen de bechamelsaus. Smelt de boter in een pannetje op een middelhoog vuur, voeg de bloem toe en klop met een garde tot een dik papje (roux), blijf voortdurend kloppen om klontjes te voorkomen.
- Voeg onder voortdurend kloppen de melk en eieren toe, tot er een romige saus ontstaat.
- Voeg de spinazie toe aan de saus, roer goed door en breng op smaak met peper en zout.
- Begin nu met de eerste laag van de lasagne. Leg de lasagnebladen in een schaal geschikt voor de oven en giet er wat romige saus overheen. Herhaal deze lagen tot de schaal vol is of de lasagnebladen op zijn.
- Eindig met een laagje geraspte Parmezaanse kaas en zet de schaal 35 minuten in de oven op 180°C.
- Serveer de lasagne met een frisse salade of groenten naar keuze.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven