Atlantische zalm spinazie en gnocchi schotel

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Atlantische zalm spinazie en gnocchi schotel

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

800 
g 
gnocchi
100 
g 
geraspte kaas
300 
ml 
groentebouillon
2 
el 
mais
200 
g 
slagroom
boter
zout en peper

Bereiding

  1. Ontdooi de Atlantische zalmfilets en verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven: 180 °C)
  2. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Bereid de iglo spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Meng de slagroom met de bouillon en breng aan de kook. Voeg wat water toe en laat het geheel zachtjes sudderen. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Vet een ovenschaal in.
  6. Mix de spinazie en gnocchi in de schaal. Giet het room-bouillon mengsel eroverheen. Bedek dit geheel met de zalm en bestrooi daarna met kaas.
  7. Schuif de ovenschaal in de oven en bak het in ongeveer 15 minuten in de oven gaar. Eet smakelijk!