Ciabatta met spinazie met roomsaus

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ciabatta met spinazie met roomsaus

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

20 
g 
fetakaas, In blokjes gesneden
2 
sneetjes 
ciabattabrood
4 
zongedroogde tomaten
2 
teentjes 
knoflook

Bereiding

  1. Verwarm de spinazie in een pan op een laag vuur of in de microgolfoven.
  2. Bak de ciabatta in een broodrooster goudbruin.
  3. Halveer de teentjes knoflook en wrijf de ingesneden kant over de broodhelften. 
  4. Verdeel de spinazie over de sneetjes ciabatta. 
  5. Snijd de zongedroogde tomaten en fetakaas in kleine stukjes en doe alles op het spinaziebrood. 

Serveertip

Met wat blaadjes rucolasla of een beetje basilicum krijgt u een verrassende smaak.