
20 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties
Fish Sticks met Belgisch witloof, puree en pesto - In samenwerking met topchef Julien Lapraille, heerlijk simpel !
In samenwerking met topchef Julien Lapraille.
Bereiding
- Was het witloof en snij in 2. Verwijder het middelste gedeelte. 
- Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ongeveer 10 minuten in kokend water. 
- Maak de Fish Sticks klaar zoals aangegeven op de verpakking.
- Bak ondertussen het witloof ongeveer 3 minuten aan elke kant op een bodem van olijfolie op een hoog vuur. Bak het daarna ongeveer 8 minuten in de oven op 200°.
- Giet de aardappelen af. Maak aardappelpuree met een aardappelstamper. Voeg boter en room toe. 
- Bereid de pesto met olijfolie, noten, dragon, rucola en basilicum. 
- Voor de afwerking: Presenteer de puree met behulp van 2 soeplepels. Voeg het gebakken witloof toe, en daarna de Fish Sticks. Besprenkel met enkele druppels pesto. Strooi enkele blaadjes verse tijm over het gerecht. 
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
Fish Sticks | 10 stuks
250 
g
 aardappelen
1 
witloof
125 
g
 boter
75  
room (30% vetgehalte)
10 
cl
 olijfolie
10 
g
 gepelde walnoten
1 
takje dragon
100  
rucola sla
1 
takje basilicum
Enkele blaadjes verse tijm 







