Gepaneerde vis met kleurrijke groentenoedels en geroosterde aardappelen

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Geef je gezinsmaaltijden een vrolijke toets met dit voedzame, gezonde en lekkere gerecht.
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

2 
eetlepel
 
boter
400 
g
 
wortelen (mix oranje, geel en paars)
650 
g
 
courgettes
5 
g
 
tijm (vers)
2 
eetlepel
 
pijnboompitten
500 
g
 
aardappelen
2 
eetlepel
 
olijfolie
1 
teentjes
 
verse look
5 
g
 
verse rozemarijn
zout

Bereiding

  1. Snij de aardappelen in de lengte in twee, leg ze met de platte zijde naar onder op een bakplaat en giet er een flinke scheut olijfolie over.
  2. Smelt de boter in een pan op matig vuur tot ze bruin begint te worden.
  3. Doe de noedels in de pan en roer tot alles goed warm is.
  4. Voeg de pijnboompitten toe. Werk af met peper en zout naar wens.
  5. Snij de look in 8 stukjes, hak de rozemarijn en de tijm fijn en strooi dit alles gelijkmatig over de aardappelen.
  6. Verwarm de oven voor op 220C (op stand 4-5 indien een gasoven) of 200C (als u een oven met ventilator gebruikt). Steek de plaat zo'n 20 minuten in de oven of tot de aardappelen goudgeel zijn.
  7. Bereid ondertussen de gepaneerde vis van Iglo volgens de instructies op de verpakking.
  8. Was de groente en schil ze als u dat wenst.
  9. Gebruik een spiraalmaker om de groentenoedels te maken.
  10. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vet.
  11. Breng een pot water met zout aan de kook en dompel er de groentenoedels zo’n 10 seconden in onder.
  12. Doe ze in een vergiet, giet er koud water over en laat uitlekken.
  13. Schik de gekruide, geroosterde aardappelen, de spiraalvormige groentenoedels en de gepaneerde vis van Iglo in een schaal en dien op.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven