Lente salade met gepaneerde Alaska Pollak

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Een heerlijk en origineel recept: een salade met gepaneerde Alaska Pollak filets van Captain iglo!
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

400 
g
 
gemengde, jonge sla
10 
kerstomaatjes
1/2 
komkommer
1 
rode ui
1 
bol mozzarella
1 
avocado
3 
eetlepel
 
zonnebloemolie
1 
eetlepel
 
olijfolie
Zout en peper
2 
theelepel
 
balsamicoazijn
3 
theelepel
 
pesto
Enkele 
radijsscheuten

Bereiding

  1. Was de kerstomaatjes en snij ze in 2.

  2. Schil de komkommer en snij in schijfjes.

  3. Schil de rode ui en snij in ringen.

  4. Snij de avocado in stukjes.

  5. Snij de mozzarella in kleine stukjes.

  6. Bereid de gepaneerde Alaska Pollak filets iglo zoals aangegeven op de verpakking.

  7. Bereid de vinaigrette met de zonnebloemolie, de olijfolie, de pesto en de balsamico azijn.

  8. Plaats alle ingrediënten op een bord.

  9. Leg de gepaneerde Alaska Pollak filets iglo bovenaan.

  10. Kruid met peper en zout.

  11. Besprenkel met vinaigrette.

  12. Werk af met wat radijsscheuten.

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven