Fish and Chips met spicy saus

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Fish and Chips met spicy saus

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

800 
g
 
aardappelen
1 
theelepel
 
paprikapoeder
1 
theelepel
 
lookpoeder
grof zeezout
olijfolie
125 
ml
 
Griekse Yoghurt
1 
eetlepel
 
Sriracha chili saus
zout en peper

Bereiding

  1. Verwarm je oven op 220° C.

  2. Was ondertussen de aardappelen en snij ze in wedges (zie: partjes). Kook de wedges 5 minuten in gezouten water.

  3. Meng de paprikapoeder, 1/2 tl lookpoeder,  3 el olijfolie en de aardappelpartjes. Schep alles goed om, zodat alle wegdes bedekt zijn met een laagje kruiden en olie.
  4. Verdeel de wedges en de Fish Filets over een met bakpapier beklede bakplaat.
  5. Schuif voor ongeveer 20 minuten op 200°C in je voorverwarmde oven, tot de aardappelen en de Fish Filets goudgeel zijn.

  6. Maak ondertussen de dipsaus: meng de Griekse Yoghurt, 1 el Sriracha chili saus en 1/2 tl lookpoeder, proef en kruid bij met peper en zout.

  7. Smakelijk !
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven