Gepaneerde kabeljauw suprême met gevulde tomaten en gehakte spinazie

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Gepaneerde kabeljauw suprême met gevulde tomaten en gehakte spinazie

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 ronde tomaten
125 g zachte tarwe
100 g verse room
25 g oregano
Zout, en peper

Bereiding

  1. Bereid de gepaneerde kabeljauwborsten volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verwarm intussen de gehakte spinazie met de Boursin d'iglo in een steelpan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Af en toe roeren.

  3. Was de tomaten en verwijder de steeltjes. Snijd de topjes eraf en schep met een lepel de zaadjes eruit. Hak het tomatenvlees fijn en zet apart.

  4. Vul de tomaten met de gehakte spinazie en Boursin d'iglo. Zodra de vis half gaar is, ongeveer na 10 minuten, gaat u verder met koken en plaatst u de tomaten in de oven. Laat het 10 minuten koken.

  5. Bereid de zachte tarwe volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer kort voor het einde van de kooktijd de gehakte tomatenpuree, de verse room en de oregano erdoor. Verwarm kort en breng op smaak met zout en peper.
  6. Serveer de gepaneerde Kabeljauw Supremes met de gehakte spinazie-gevulde tomaten met Boursin d'iglo en de zachte tarwe met tomatenpuree.

Suggestie van de Chef

In plaats van de gepaneerde Cod Supremes kunt u ze ook vervangen door een ander product uit het assortiment gepaneerde vis dat ook prima zal smaken: gepaneerde kabeljauw, gepaneerde Alaska heek, Kombino, meergranen...
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven