Delen
Dit recept delen

Garnalen in spinazie-kruidenkaas met rijst

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
'
Bereidingstijd
'
Kooktijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de rijst in lichtgezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Doe ondertussen wijn, slagroom en bladspinazie in een pan en breng aan de kook.
  3. Pers de ½ citroen uit en giet de helft van het sap bij de spinazie. Breng op smaak met zout, peper en kruiden. Draai vervolgens de temperatuur terug en laat de spinazie verder sudderen.
  4. Was de garnalen, dep ze droog en verwijder de zwarte darm. Zout de garnalen en besprenkel het met de rest van het citroensap.
  5. Pel de knoflook en druk het fijn.
  6. Verwarm de boter in een pan. Voeg de knoflook en de gepelde garnalen toe, laat ca. 5 minuten bakken aan elke kant. 

  7. Pureer de spinaziemassa en garneer het vervolgens met de garnalen op een bord. Serveer de rijst erbij.
Delen
Dit recept delen