Eendenborst met Rode kool met appeltjes en pommes duchesses

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

 

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

2 
eendenborsten of kalkoenfilets
750 
g
 
pomme duchesse
Belviva duchesses
1 
el
 
olijfolie

Bereiding

  1. Bak de eendenborst aan in een hete pan met wat olie en gaar deze vervolgens verder in de oven. Ongeveer 8 minuten op 180 °C.
  2. Bereid de rode kool gedurende 10-12 minuten op een laag vuur zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Bereid vervolgens de pommes duchesses in de frituur zoals aangegeven op de verpakking.

  4. Haal vervolgens de eendenborst uit de oven en snijd deze in plakjes. Eet smakelijk!

Suggestie van de Chef

Schik de bereide rode kool in het midden van het bord. Snijd de eendenborst- of kalkoenfilet in dunne plakjes en schik deze op de rode kool. Decoreer de saus rond de rode kool en over het vlees. Lekker met bijvoorbeeld gefrituurde aardappel dennenappeltjes. 

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven