Aardappel & Erwten Curry

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

300 
g
 
geschilde krieltjes
70 
ml
 
water
1 
teentje
 
knoflook
20 
ml
 
olijfolie
50 
g
 
 ui
1/2 
tl
 
geraspte gember
1 
tl
 
kurkuma
1/2 
tl
 
chilipoeder
1/2 
tl
 
komijnpoeder
Munt (naar smaak)
1/2 
tl
 
Garam Masala

Bereiding

  1. Schil de aardappels en snijd ze in 2.
  2. Verhit de olijfolie in een pan, voeg de ui, het teentje look en de specerijen toe en sauteer een paar minuten.
  3. Wanner de aardappels klaar zijn, voeg de erwtjes toe en serveer met munt als decoratie. 
  4. Voeg de aardappelen toe, bedek met kokend water en laat 25 minuten koken, roer regelmatig.
  5. Bereid ondertussen de extra fijne erwtjes volgens de instructies op de verpakking. 

Suggestie van de Chef

Als je niet over de verschillende kruiden beschikt, gebruik dan kant-en klare curry kruiden. 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven