Ingrediƫnten
300
g
geschilde krieltjes
70
ml
water
1
teentje
knoflook
20
ml
olijfolie
50
g
ui
1/2
tl
geraspte gember
1
tl
kurkuma
1/2
tl
chilipoeder
1/2
tl
komijnpoeder
Munt (naar smaak)
1/2
tl
Garam Masala
Bereiding
- Schil de aardappels en snijd ze in 2.
- Verhit de olijfolie in een pan, voeg de ui, het teentje look en de specerijen toe en sauteer een paar minuten.
- Wanner de aardappels klaar zijn, voeg de erwtjes toe en serveer met munt als decoratie.
- Voeg de aardappelen toe, bedek met kokend water en laat 25 minuten koken, roer regelmatig.
- Bereid ondertussen de extra fijne erwtjes volgens de instructies op de verpakking.
Als je niet over de verschillende kruiden beschikt, gebruik dan kant-en klare curry kruiden.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven