Delen
Dit recept delen

Griekse Fish Sticks Pita

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Bereidingstijd
'
Kooktijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

  • Fish Sticks 8 stukken
    FiFi x8 Mont Blanc
  • Gesneden ijsbergsla
  • 1 kopje fijngesneden komkommer
  • 1 kopje gehalveerde kerstomaten
  • 1/4 kop fijngesneden rode uien
  • 1/4 kop fijngesneden zwarte olijven
  • 1/4 kop gekruimelde feta
  • 4 pita’s
  • 1/2 kop tzatziki

Bereiding

  1. Begin met het maken van de Griekse salade, meng de ijsbergsla met komkommer, kerstomaten, rode ui en gekruimelde stukjes feta. Kruid het naar wens. 
  2. Bak je iglo Fish Sticks goudgeel.
  3. Warm de pita’s op, snij ze doormidden en doe er tzatziki op.
  4. Vul de pita’s met de Griekse salade en voeg er twee Fish Sticks aan toe.
  5. Heerlijk simpel! Geniet ervan.
Delen
Dit recept delen