Broodje iglo Fish Sticks Wasabi

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voeg wat pit toe aan je Broodje iglo Fish Sticks met dit recept geïnspireerd op de Aziatische keuken. Heerlijk simpel!
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 
bruine bolletjes
1 à 2 
avocado's
125  
g
 
taugé
100 
g
 
veldsla
1 
rode chilipeul(en)
1 
flesje
 
wasabi mayonaise

Bereiding

  1. Bereid de Iglo Fish Sticks zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snijd de peper in kleine stukjes. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep deze uit de schil met een lepel. Snijd de avocado vervolgens in reepjes. Smeer wat wasabi mayonaise op het broodje en leg de Iglo Fish Sticks, avocado, taugé en veldsla hierop. Om de wasabi mayonaise iets smeuïg te maken kun je eventueel een deel van de avocado pureren en vermengen met de wasabi mayonaise.
  3. Maak het geheel af met een beetje rode chilipeper. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven