Griekse Fish Sticks Pita

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Gesneden ijsbergsla
1 kopje fijngesneden komkommer
1 kopje gehalveerde kerstomaten
1/4 kop fijngesneden rode uien
1/4 kop fijngesneden zwarte olijven
1/4 kop gekruimelde feta
4 pita’s
1/2 kop tzatziki

Bereiding

  1. Begin met het maken van de Griekse salade, meng de ijsbergsla met komkommer, kerstomaten, rode ui en gekruimelde stukjes feta. Kruid het naar wens. 
  2. Bak je iglo Fish Sticks goudgeel.
  3. Warm de pita’s op, snij ze doormidden en doe er tzatziki op.
  4. Vul de pita’s met de Griekse salade en voeg er twee Fish Sticks aan toe.
  5. Heerlijk simpel! Geniet ervan.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven