Delen
Dit recept delen

Lasagne met gehakte spinazie

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
10
'
Bereidingstijd
'
Kooktijd
10
Aantal personen

Ingrediënten

  • 450 g
  • 250 g lasagnevellen
  • 250 g mascarpone of roomkaas
  • 1 el tomatenblokjes uit blik
  • 500 g rundergehakt
  • 100 g geraspte kaas
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 3 el olijfolie
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 1 ui, fijngesneden
  • zout en peper

Bereiding

  1. Verhit de olie in een steelpan en fruit de ui en knoflook, voeg vervolgens het gehakt en de oregano toe. Bak het gehakt gaar.
  2. Voeg vervolgens de tomaten en mascarpone toe en breng op smaak met peper en zout.
  3. Bereid de iglo gehakte spinazie zoals aangegeven op de verpakking.
  4. Verwarm de oven voor op 200 °C en vul de ovenschaal met laagjes iglo gehakte spinazie, gehaktsaus en lasagnevellen.
  5. Eindig met een laagje iglo gehakte spinazie en bestrooi met de geraspte kaas.
  6. Zet de ovenschaal in het midden van de oven. De lasagne is klaar na ongeveer 30 minuten. Eet smakelijk!
Delen
Dit recept delen