Ingrediƫnten
250
g
lasagnevellen
250
g
mascarpone of roomkaas
1
el
tomatenblokjes uit blik
500
g
rundergehakt
1
teentje
knoflook, fijngesneden
100
g
3
el
olijfolie
1
tl
gedroogde oregano
zout en peper
1
ui, fijngesneden
Bereiding
- Verhit de olie in een steelpan en fruit de ui en knoflook, voeg vervolgens het gehakt en de oregano toe. Bak het gehakt gaar.
- Voeg vervolgens de tomaten en mascarpone toe en breng op smaak met peper en zout.
- Bereid de iglo gehakte spinazie zoals aangegeven op de verpakking.
- Verwarm de oven voor op 200 °C en vul de ovenschaal met laagjes iglo gehakte spinazie, gehaktsaus en lasagnevellen.
- Eindig met een laagje iglo gehakte spinazie en bestrooi met de geraspte kaas.
- Zet de ovenschaal in het midden van de oven. De lasagne is klaar na ongeveer 30 minuten. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven