Cannelloni met roomspinazievulling

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

800g 
 
Iglo Roomspinazie
épinard crème 800g WWF
500g 
 
Tomaten
200g 
 
Cannelloni
Zout 
Peper 
3 eetlepels olijfolie 

Bereiding

  1. Laat de spinazie ontdooien. Snijd de tomaten in dwarsrichting, kook ze met kokend water en laat ze even intrekken. Tomaten afschrikken en de schil verwijderen. Snijd de tomaten in vieren, verwijder ze en snijd ze in blokjes. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Bestrijk een ovenschaal (ca. 6 cm x 20 cm x 28 cm) met een beetje olie. Giet de ontdooide spinazie in een spuitzak met een geperforeerd mondstuk en spuit in de cannelloni. Doe de helft van de cannelloni in de vorm. Strooi de helft van de tomatenblokjes erover. Leg de resterende cannelloni erop en strooi de resterende tomatenblokjes erover.
  3. Besprenkel met olijfolie. Bak in een voorverwarmde oven (elektrisch fornuis: 175 ° C / heteluchtoven: 150 ° C / gas: zie fabrikant) gedurende 40-45 minuten. Haal de cannelloni uit de oven en serveer.

     

Suggestie van de Chef

Wanneer het nog sneller moet kan je ook altijd een blik tomatenstukjes gebruiken.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven