Kip en Spinazie Rollen

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Perfect als aperitief of als bijgerecht bij een salade!
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

75 
g
 
geraspte mozzarella
200 
g
 
kipfilet
 
in reepjes gesneden
paneermeel
 
(naar smaak)
olijfolie
1 
el
 
sesamzaad
1 
ei
zwarte peper

Bereiding

  1. Bereid de spinazie voor zoals beschreven op de verpakking 
  2. Meng ondertussen de sesamzaden met het paneermeel en klop het ei. 
  3. Sprenkel de rollen met een beetje olijfolie en bak ze gedurende 10-15 minuten in een voorverwarmde oven op 220° C tot ze gaar en goudkleurig zijn. 
  4. Plet de kipfilet reepjes met een keuken hamer en kruid ze lichtjes met peper. 
  5. Leg wat spinazie en een beetje mozzarella op ieder kip reepje. 
  6. Rol de kipreepjes en dip ze eerst in het ei en dan in het mengsel van paneermeel en sesamzaden.
  7.  Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de rollen erop. 

Suggestie van de Chef

Afhankelijk van uw smaak kan je het met mayonaise of ketchup serveren. Dit recept is ideaal om restantjes van je diepvriesspinazie op te gebruiken.  
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven