Kip en Spinazie Rollen

Kip en spinazie rollen
15 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties
Perfect als aperitief of als bijgerecht bij een salade!

Bereiding

  1. Bereid de spinazie voor zoals beschreven op de verpakking 
  2. Meng ondertussen de sesamzaden met het paneermeel en klop het ei. 
  3. Sprenkel de rollen met een beetje olijfolie en bak ze gedurende 10-15 minuten in een voorverwarmde oven op 220° C tot ze gaar en goudkleurig zijn. 
  4. Plet de kipfilet reepjes met een keuken hamer en kruid ze lichtjes met peper. 
  5. Leg wat spinazie en een beetje mozzarella op ieder kip reepje. 
  6. Rol de kipreepjes en dip ze eerst in het ei en dan in het mengsel van paneermeel en sesamzaden.
  7.  Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de rollen erop. 

Tip!

  • Afhankelijk van uw smaak kan je het met mayonaise of ketchup serveren. Dit recept is ideaal om restantjes van je diepvriesspinazie op te gebruiken.  

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

125 
g
 
Bladspinazie 500g
75 
g
 
geraspte mozzarella
200 
g
 
kipfilet
 
in reepjes gesneden
paneermeel
 
(naar smaak)
olijfolie
1 
el
 
sesamzaad
1 
ei
zwarte peper

Hier te koop

  • Delhaize
  • carrefour

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden