Delen
Dit recept delen

Pladijsfilets Meunière met een heerlijke tomatensalsa

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
Een verrukelijk recept voor Pladijsfilets Meunière en Tomatensalsa. Een heel simpel en snel recept voor een onverwacht resultaat.
'
Bereidingstijd
'
Kooktijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

  • Pladijs Meunière
    Breaded Alaska Pollock
  • 2 gele tomaten
  • 2 rode tomaten
  • 1 rode ui
  • basilicum, verse blaadjes
  • 1 el balsamico azijn
  • olijfolie
  • zout en peper

Bereiding

  1. Snijd de rode en gele tomaten in kleine blokjes. Snijd vervolgens ook de rode ui in kleine snippers.
  2. Meng de tomatenblokjes met wat olijfolie, balsamico azijn, fijngesnipperde rode ui, fijngesneden basilicum en een beetje peper en zout.
  3. Bereid vervolgens de Pladijsfilets Meunière zoals aangegeven staat op de verpakking.
  4. Serveer de visfilets met de tomatensalsa. Versier het bord eventueel met wat balsamico azijn en een blaadje verse basilicum. Smakelijk!
Delen
Dit recept delen