Broodje iglo Fish Sticks - Avocado & dille

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
1
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
1
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

60 
g
 
avocado
5 
g
 
dille
1 
ciabatta broodje
5 
g
 
bieslook
1 
citroen (bio)
20 
g
 
blaadjes ijsbergsla
20 
g
 
yoghurt

Bereiding

  1. Bereid de iglo Fish Sticks volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Knijp de citroen uit en rasp deze, meng dit vervolgens met de yoghurt en fijngesneden bieslook.
  3. Snijdt het ciabatta broodje door midden en beleg deze met de yoghurt saus, reepjes avocado, dille, ijsbergsla en iglo Fish Sticks. Smakelijk eten!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven