Ingrediënten
2 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook
1 of 2 grote uien
2 blikjes tomaten in blokjes (+ - 800 g) of verse tomaten
4 eieren
Specerijen: oregano, pilipili, komijn, koriander
zout en peper
Toppings : kerstomaten, jonge ui, parmezaanse kaas, mozzarella, gruyère.
Bereiding
- Bruin de uien en de het knoflook in een grote pan met olijfolie.
- Voeg de tomaten in blokjes toe met de kruiden.
- Laat 3-4 minuten sudderen.
- Voeg de spinazie (nog diepgevroren) toe aan de saus.
- Voeg de eieren toe en kook 4-5 minuten (de eiwitten moeten gaar zijn).
- Haal van het vuur en voeg de toppings toe.
- Serveer dit gerecht direct in de pan met sneetjes brood / sneetjes geroosterd stokbrood.
Nog beter met toppings:
- kerstomaten
- verse basilicum, oregano
- jonge ui
- Parmezaanse kaas, mozzarella, Gruyère ...
Smakelijk !
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven