Ingrediƫnten
1
teentje
knoflook
(geperste)
1
ui
(gesnipperde)
80
g
geraspte kaas
200
g
Griekse pasta
1
bouillonblokje
500
ml
water
olijfolie
nootmuskaat
Kruiden
(naar smaak)
Bereiding
Voeg de iglo gehakte spinazie met roomsaus en kook al roerend 2 minuten.
Fruit in een gietijzeren koekenpan (die in de de oven kan) de geperste knoflook en de gesnipperde ui in de olijfolie. Voeg naar smaak kruiden toe zoals oregano of een beetje pili pili.
Voeg aan het einde van de bereiding 80g geraspte kaas, de nootmuskaat en de mozzarrella toe en plaats onder de oven gedurende 2-3 minuten.
Haal de schaal uit de oven, pas op dat u zich niet verbrandt. Serveer op een bord. Eet smakelijk!
Voeg 200g Griekse pasta, 500ml water en het bouillonblokje toe en laat op laag vuur sudderen volgens de instructies op de pastaverpakking. Roer regelmatig tijdens het koken.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven