Tonijnwrap

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 
vellen deeg (tortilla's of wraps, kant-en-klaar product)
200 
g
 
tonijn in blik
4 
blaadjes
 
ijsbergsla
2 
el
 
kappertjes
2 
el
 
platte kaas
2 
eieren, hardgekookt

Bereiding

  1. Spinazie met roomsaus ca. 3 minuten in de microgolfoven op 750W ontdooien en de vellen deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking verwarmen.
  2. Ondertussen slablaadjes in zeer smalle reepjes en eieren in kleine blokjes snijden. Warme spinazie met roomsaus mengen met de platte kaas en over de deegplakken strijken.
  3. Stukjes ei en slareepjes eroverheen doen, tonijn en kappertjes eroverheen verdelen.
  4. De wrap aan de onderkant dichtklappen en aan een kant beginnen op te rollen, zodat de wrap goed uit het vuistje kan worden gegeten.

Suggestie van de Chef

Aan fantasie zijn geen grenzen: wraps smaken ook heerlijk met iglo Groentenidee Pan Italia of Pan Provence. Serveer met zure room of yoghurt verfijnd met kruiden naar keuze. 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven