Kabeljauwhaasje met groenten en grijze garnalen

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Een makkelijk en snel recept voor een heerlijk kabeljauwhaasje met groenten en grijze garnalen.

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

1  
pak
 
grijze garnalen
1 
scheutje
 
room
tomaten
visbouillon
peterselie
plantaardige olie

Bereiding

  1. Warm de groenteschotel op zoals aangegeven op de verpakking,

  2. Terwijl de groenten op een matig vuur staan, de kabeljauw klaarmaken zoals aangegeven op de verpakking,
  3. Maak het sausje: een beetje ingekookte visbouillon met een scheutje room bij, peterselie, kleine blokjes tomaat en de grijze garnalen aan toevoegen.
  4. Als de kabeljauw klaar is de bordjes dresseren: eerst een beetje groenten, daar een stukje kabeljauw op en afwerken met een beetje saus. Smakelijk!

Suggestie van de Chef

Je kan ook een ander iglo Groentenidee gebruiken voor dit gerecht. Eet smakelijk!

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven