Ingrediƫnten
3
teentje
olie
400
g
couscous
2
wortelen
1
avocado
100
g
kikkererwten
70
g
Feta
150
g
tomaat kers
koriander
2
teentjes
knoflook
4
eetlepel
balsamicsaus
Bereiding
Bereid de iglo Fish Sticks zoals aangegeven op de verpakking.
Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking
Meng de olijfolie met de balsamicosaus en gehakte peterselie
Snijd de cherrytomaatjes, avocado en ui in stukjes en verkruimel de feta in kleine stukjes.
Verdeel de couscous over 4 kommen. Voeg de spinazie, uitgelekte kikkererwten en gehakte groenten toe.
Snijd de Fish Sticks in 2-3 stukken en leg ze bovenop de kommen.
Bestrooi met peterselieblaadjes en feta. Serveer de sojasaus ernaast.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven