Mediterrane salade met vissticks 

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Fish Sticks Bowl

 
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

3 
teentje
 
olie
400 
g
 
couscous
2 
wortelen
1 
avocado
100 
g
 
kikkererwten
70 
g
 
Feta
150 
g
 
tomaat kers
koriander
2 
teentjes
 
knoflook
4 
eetlepel
 
balsamicsaus

Bereiding

  1. Bereid de iglo Fish Sticks zoals aangegeven op de verpakking. 

  2. Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking

  3. Meng de olijfolie met de balsamicosaus en gehakte peterselie

  4. Snijd de cherrytomaatjes, avocado en ui in stukjes en verkruimel de feta in kleine stukjes.

  5. Verdeel de couscous over 4 kommen. Voeg de spinazie, uitgelekte kikkererwten en gehakte groenten toe.

  6. Snijd de Fish Sticks in 2-3 stukken en leg ze bovenop de kommen. 

  7. Bestrooi met peterselieblaadjes en feta.  Serveer de sojasaus ernaast. 

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven