Fish Sticks Bowl

Fish Sticks bowl
20 min.
voorbereidingstijd
25 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Fish Sticks Bowl

 

Bereiding

  1. Bereid de iglo Fish Sticks zoals aangegeven op de verpakking. 

  2. Bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Hak de teentjes knoflook fijn en mix met de sojasaus. Zet opzij.

  4. Rasp de wortelen en de komkommer.

  5. Vul 4 kommen met rijst, geraspte wortel en komkommer en de sojabonen. 

  6. Snij de Fish Sticks in 2 tot 3 gelijke stukken en leg ze er bovenop. 

  7. Bestrooi met koriander en stukjes pinda’s. Server de sojasaus apart.

  8. Tip: besprenkel met limoensap. Heerlijk simpel ! 

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 
Fish Sticks | 15 stuks
400 
g
 
couscous
2 
teentjes
 
knoflook
4 
eetlepel
 
balsamicsaus
2 
wortelen
1 
komkommer
blaadjes sla
80 
g
 
gekoote sojabonen
koriander
pinda's

Hier te koop

  • crf
  • Delhaize
  • Colruyt

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden