Delen
Dit recept delen

Groene ravioli met bladspinazie en pittige garnalen

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
'
Bereidingstijd
'
Kooktijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de ui en de helft van de knoflook gedurende 3 minuten op een laag vuur.
  2. Voeg de spinazie en 3 eetlepels sherry toe en verwarm het geheel 8 minuten op een laag vuur. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  3. Kook ondertussen de ravioli in water met een snufje zout in enkele minuten gaar (precieze tijd staat op de verpakking). Afgieten en laten uitlekken.
  4. Verhit in de tussentijd de rest van de olijfolie. Bak hierin de rest van de knoflook 1 minuut.
  5. Voeg de garnalen (zonder de knoflookboter) en een halve theelepel cayennepeper toe en bak ze ook 1 minuut. Giet de rest van de sherry in de pan.
  6. Roer de room erdoor en laat het sausje 1 minuut koken.Voeg zout en peper naar smaak toe.
  7. Schep de spinazie en de ravioli in 4 diepe borden. Verdeel de garnalen en het sausje erover.
Delen
Dit recept delen