Delen
Dit recept delen

Kabeljauwhaasje met groenten en grijze garnalen

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
tag
tag

Een makkelijk en snel recept voor een heerlijk kabeljauwhaasje met groenten en grijze garnalen.

'
Bereidingstijd
'
Kooktijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Warm de groenteschotel op zoals aangegeven op de verpakking,

  2. Terwijl de groenten op een matig vuur staan, de kabeljauw klaarmaken zoals aangegeven op de verpakking,
  3. Maak het sausje: een beetje ingekookte visbouillon met een scheutje room bij, peterselie, kleine blokjes tomaat en de grijze garnalen aan toevoegen.
  4. Als de kabeljauw klaar is de bordjes dresseren: eerst een beetje groenten, daar een stukje kabeljauw op en afwerken met een beetje saus. Smakelijk!
Serveertip

Je kan ook een ander iglo Groentenidee gebruiken voor dit gerecht. Eet smakelijk!

Delen
Dit recept delen