Wrap met Kombino Tomaat & Mozzarella en paprikasaus

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Wrap met Kombino Tomaat & Mozzarella en paprikasaus

Een origineel en heerlijk recept: een wrap met Kombino Tomaat & Mozzarella en paprikasaus !
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 
Wraps
3 
paprika’s (rode, gele, oranje)
1 
bol 
Mozzarella
1 
zakje 
veldsla
1 
rode ajuin
100 
ml 
groentebouillon
3 
el 
olijfolie
30 
g 
boter
Italiaanse kruiden
Peper & zout
2 
snufjes bruine suiker

Bereiding

  1. Verwarm de ovengrill voor op 200°C

  2. Grill de paprika’s gedurende 15 minuten. Vergeet ze niet om te draaien, zodat ze aan beide kanten grillen.

    Snij ondertussen de rode ajuin fijn.

  3. Fruit de ajui in een pan samen met de olie, boter en bruine suiker.

    Voeg de groentebouillon toe en laat het geheel even sudderen. 

  4. Haal de paprika’s uit de oven.

    Verwijder het vel van de paprika’s en snij ze in kleine stukjes.

  5. Voeg de paprika’s toe aan de bereiding.

    Meng het geheel en kruid af met peper, zout en italiaanse kruiden.

    Laat de saus wat afkoelen.

  6. Bak de Kombino’s 17 minuten in de oven op 220°C.

  7. Snij de mozzarella in kleine stukjes.

    Verwarm de wrap enkele minuten in een pan.

  8. Bestrijk de wrap met saus. Leg er wat veldsla op, strooi de mozzarella er overheen en leg de Kombino er bovenop.

    Rol de wrap op.