Onze volkoren fishsticks

Onze gekende fishsticks, nu in een volkoren jasje!

De gekende fishsticks van Iglo waar iedereen dol op is maar nu in een 100% volkoren versie. De coating is samengesteld uit volkoren paneermiddel waardoor onze fishsticks nu nog lekkerder zijn! Combineer onze volkoren fishsticks met heerlijke Iglo spinazie of brocoli.

100% filet, 100% volkoren

Volkoren Fish Sticks met Steamfresh Provence Mix

Ingrediënten

2 pakjes Iglo Volkoren Fish Sticks
4 pakjes Iglo Steamfresh Provence Mix
Wat platte peterselie- of basilicumblaadjes

Bereiding

Bak de Iglo Volkoren Fish sticks en stoom de Iglo Steamfresh Provence Mix zoals aangegeven op de verpakking. • Schik de stoomgroenten op een bord en leg de Volkoren Fish Sticks half op de groenten. • Versier met enkele blaadjes bladpeterselie of basilicum. • Heerlijk eenvoudig! Een gezonde combinatie en bovendien snel klaar. Tip: Probeer ook onze andere variëteiten in Fish Sticks en Stoomgroenten.

MSC Label

Vooral voor kinderen is het erg belangrijk dat ze voldoende voedingsmiddelen binnenkrijgen en dat het hele maaltijd-proces gezellig blijft. Onze Fish Sticks bestaan uit 100% Alaska Pollak filet en het krokante korstje is 100% volkoren. Geniet nu met het hele gezin van de vertrouwde smaak van de gekende Iglo Fish Sticks maar dan met een volkoren jasje.

Alaska-Pollak filet: De Alaska-Pollak filet is een neef van de Kabeljauw en de Koolvis, een heerlijke voedzame witte vis die vaak in onze wateren voorkomt.

Bij Iglo garanderen we dat al onze visproducten het MSC-label dragen, een label dat instaat voor de duurzaamheid van de visserij, zich inzet voor het milieu en de toekomst voor de oceanen. Ook onze Alaska-pollak filet draagt het MSC-label en is uitermate geschikt voor onze heerlijke Volkoren Fish Sticks.