Vegetarische pita met iglo Green Cuisine Falafel

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Vegetarische pita met iglo Green Cuisine Falafel

Vegetarische pita met iglo Green Cuisine Falafel

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2

Ingrediënten

1 
pak 
30 g 
wortelen
30 g rode kool 
1 
avocado
1/4 
komkommer
1/2 
citroensap
30 
g 
fetakaas
2 
takjes 
koriander
1 
yoghurt, naturel
2 
pitabrood(jes)
1 
theelepel 
mosterd
Zout, peper 

Bereiding

  1. Schil de wortelen en de kool en rasp ze fijn. Was de komkommer en snijd hem in dunne plakjes zonder hem te schillen. Schil de avocado, halveer hem, verwijder de pit, snijd hem in dunne reepjes en dep ze lichtjes met citroensap zodat ze niet zwart worden.
  2. Kook de Green Cuisine Falafels zoals aangegeven op de verpakking en houd ze warm.
  3. Breng op smaak met de saus en bestrooi met gehakte koriander.
  4. Om de sandwich met falafel samen te stellen: open de pitabroodjes en verdeel dan een paar geraspte wortelen en kool, plakjes avocado en komkommer, een beetje verkruimelde fetakaas en voeg een paar hete falafels toe.[Edit text here]
  5. Voor de saus: meng in een kom het zout en peper met de yoghurt en mosterd.

Serveertip

Je kunt de pitabroodjes ook garneren met hete ingrediënten : romige champignonrijst met een klein slaatje of rucola bijvoorbeeld.