Omlaag scrollen

Kom aan Boord

Captain Iglo's liefde voor de zee drijft hem ertoe het beste te zoeken voor de oceaan, zijn inwoners en voor jou en jouw familie. Omdat versheid zo belangrijk is, bewaart hij die vanuit de zee tot op je bord. Zo kan jij met een gerust hart van al het goede van de zee genieten.
Hou je van Captain Iglo's nieuwe krokante Fish Sticks à l'Ancienne, of Visfilets omhuld met zaden, smeuïge Kombinos of heerlijke visgratins met bereide groenten?
Kom aan Boord!

DUIK IN DE HEERLIJKE VISRECEPTEN

Zin in meer? Kom aan boord en ontdek onze heerlijk simpele visrecepten en proef de versheid vanuit de zee tot op je bord.

Probeer onze nieuwe pikante visgratin met tomaat & paprika door rijst of pasta toe te voegen of het broodje Fish Stick met de nieuwe Fish Sticks à l'Ancienne. Of één van de volgende recepten:

Vis Doet Goed

Ken jij het verhaal van Captain Iglo? Terwijl hij de zee bevaart, vist hij op een duurzame manier naar de meest verse vis met zorg voor de oceaan. Captain Iglo zet niet enkel de koers op zijn eigen schip, de koers naar de toekomst uitzetten doet hij voor ons allen. Als je dus voor de vis kiest van Captain Iglo, dan kies je voor lekker én duurzaam.

VOLG JE VIS VANUIT DE ZEE …

Captain Iglo zegt altijd dat de oceaan talloze geheimen bevat. Maar waar de heerlijke vis op je bord vandaan komt, zal geen geheim meer zijn! Met de vistraceertool vind je op een handige manier meer info over de vissoort en de zeeën waar deze op een duurzame manier werd gevangen.

ONS VISASSORTIMENT … TOT OP JE BORD

Het verfrissende van onze vers ingevroren vis is dat we voor ieder wat wils hebben. Ontdek ons visassortiment en haal jouw favorieten boven.

ONTDEK MEER OCEAAN-GEHEIMEN

Er valt zoveel te ontdekken in de wereld van Captain Iglo, zoals de vele voordelen van vers ingevrozen vis voor de gezondheid, de planeet en jou en je familie.

Vis zit boordevol belangrijke proteïnen en voedingsstoffen zoals Omega 3. Hier kan je uitvissen hoe vis echt het verschil kan maken op je dagelijkse bord.

Twijfel je hoeveel vis je mag/moet eten? Hier vind je informatie in hapklare porties.

De juiste saus

Ontdek het belang van vis voor jouw gezondheid

Vis bevat veel essentiële voedingsstoffen die belangrijk zijn voor een gebalanceerd dieet. In onze voedingsblog lees je hier meer over.

Eet jij minstens éénmaal vis per week?

Eet jij minstens éénmaal vis per week?

Het Voedingscentrum in België en Europa raadt aan één à tweemaal per week vis te eten. Wij helpen je meer vis te eten!

De versheid van vriesverse vis

De versheid van vriesverse vis

De vele voordelen van vriesverse vis. Je vindt hoogwaardige, gezonde en voedzame vis het hele jaar rond.